Wimpers

Wimperextensions zijn bijna niet meer weg te denken in deze tijd. U kunt zo op staan zonder nog mascara op te hoeven doen en u heeft altijd een mooie oogopslag. Het is niet alleen heel erg mooi en handig maar ook nog eens tijdbesparend! Vaak wordt er geroepen dat wimperextensions slecht zijn voor de eigen wimpers, dit is absoluut niet het geval als deze goed geplaatst worden en er zorgvuldig mee om wordt gegaan door de klant. Bij elke klant wordt er individueel gekeken naar wat bij haar oog vorm past en wat haar wimpers kunnen dragen, te lange en dikke extensions kunnen namelijk schade veroorzaken en dat is niet wat we willen. Verschillen in wimperextensions:

RussianVolumexD_1.jpg

One by one  

One by one zegt het al, er worden 1 op 1 haartjes geplaatst. Dus op iedere natuurlijke wimper wordt 1 extensions geplaatst. One by one is de meest natuurlijke optie voor extensions. 

 

Volume 2D-4D 

Bij volume wimpers worden er veel dunnere haartjes gebruikt als bij de one by one extensions, waardoor er meerdere haartjes op 1 natuurlijke wimper geplaatst kunnen worden. Volume wimpers zijn voller, zachter en lichter waardoor je er nog langer plezier van hebt.  

Mega volume 4D-8D 

Voor de dramatische look bieden wij ook mega volume aan hierbij wordt er 2 keer zo veel geplaatst als bij de normale volume, mits de natuurlijke wimpers dit aankunnen natuurlijk!

Opvullen dient eens in de 2 a 3 weken gedaan te worden. U heeft zon 80 a 120 wimpers per oog, en wij hebben een gemiddelde wimper-cyclus van 8 tot 12 weken dan hebben we dus weer allemaal nieuwe wimpers.

We verliezen zo’n  3 tot 5 wimpers per dag per oog, laten we nu uitgaan van 4.

Week 1 =  21 wimpers
Week 2 = 42 wimpers
Week 3 = 63 wimpers  

Dus om de 2 a 3 weken is een refill wel gewenst.

Wimper.jpg
image2.png

Verzorging van de extensions is het allerbelangrijkste.
Als de extensions niet goed schoongehouden worden komt er vuil tussen de wimpers die ervoor kunnen zorgen dat de wimpers sneller uitvallen of in het ergste geval een vorm van oogontsteking. Dit willen we niet, in de salon verkopen wij een lashfoam voor € 12,95 die u 3 keer in de week kunt gebruiken om ze schoon te houden.  Ook kunt u de Lashfoam  online  bestellen via onze eigen webshop.