Body-Wizard Cryolipolyse Behandeling

 

Afvallen op een pijnloze, veilige en tevens snelle manier zonder naalden, speciaal dieet, operatie of hersteltijd? Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Toch is het mogelijk dankzij de Body-wizard cryolipolyse behandeling. Een cryolipolyse behandeling, oftewel een Freezesculpting behandeling, is een innovatieve manier om vet te verliezen. Dit houdt in dat u uw vet kunt laten bevriezen, waarna u uiteindelijk afscheid kunt nemen van uw overtollige kilo’s. 

Hoe werkt het? 

Het onderliggende vetweefsel in het behandelgebied wordt heel nauwkeurig gekoeld met de applicator, welke het oppervlakkige huidweefsel niet aantast. Wanneer vet cellen worden blootgesteld aan extreme kou wordt een natuurlijk verwijderingsproces in gang gezet en dit zal de vetlaag geleidelijk dunner maken. Door het verminderen van het aantal vet cellen is het resultaat een zichtbare vermindering van vetophopingen.

 

Hoe voelt het?

Tijdens de behandeling wordt een gel-pad op het te behandelen gebied geplaatst, waarna de huid met een applicator vacuüm wordt gezogen. Tijdens de behandeling kan men een trekkend gevoel ervaren. Het doelgebied wordt daarna gericht gekoeld, dit zal in het begin erg koud aanvoelen maar dit zal meestal binnen de eerste 10 minuten van de behandeling verdwijnen en overgaan in een gevoelloosheid. Veel mensen gaan tijdens de sessie een boek lezen, internetten of een dutje doen.

 

Waar gaat het vet naar toe?

Zodra de behandelde vet cellen zijn gekristalliseerd (bevroren), voert het lichaam het vet en de dode cellen op een natuurlijke manier af. Behandelde vet cellen verdwijnen en komen niet meer terug.

 
 
 

Welke zones van het lichaam kunnen behandeld worden? 

De behandeling wordt voornamelijk ingezet voor de buik, ‘love handles’, billen, bovenbenen en armen. 

 

Voor wie is deze behandeling geschikt? 

De behandeling is voor nagenoeg iedereen geschikt. Zelfs voor fanatieke sporters die vet op bepaalde probleemzones niet weg krijgen.

 
Body-wizard-238x360_edited_edited.jpg
vetbevriezing.jpg

Wanneer zijn de resultaten zichtbaar en hoeveel behandelingen zijn er nodig?

 

De meest indrukwekkende resultaten zullen na een periode van 2 tot 4 maanden zichtbaar zijn. Het lichaam blijft echter nog 4 tot 6 maanden na de behandeling doorgaan met het afvoeren van de afgebroken vet cellen. Zolang er op de te behandelen plek voelbaar vet aanwezig is, is een behandeling mogelijk. Over het algemeen is men na 3 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat. Tussen deze opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 8 tot 12 weken. Afhankelijk van onder andere de levensstijl wordt gemiddeld 1 onderhoudsbehandeling per jaar geadviseerd.

 

 

Wilt u ook uw vet cellen bevriezen om af te vallen? Neem dan contact op met de salon op 06-38343992 of ga even langs voor meer informatie en om de folder op te halen.

 
vet.png